2012. január 8., vasárnap

Stephane Grappelli & The Hot Club Of London - I Got Rhythm! LIVE Lp (1973) Digital noise cleaning and remastered, at Audio Design Studio 2012.








01-This Can't Be Love
02-I Can't Believe That You're In Love With Me
03-Misty
04-After You've Gone
05-Manoir De Mes Reves Daphne
06-Satin Doll
07-Tea For Two


Personel:

Stephane Grappelli

With 

Diz Dizley
Denny Wright 
Len Skeat

Recorded Live 5 November 1973 At The Queen Elisabeth Hall London




2012. január 4., szerda

Glenn Miller Orchestra Live ( P 1971 ) LP Digital noise cleaning and remestered, at Audio Design Studio 2012.



Continuous records

CD Write -> pause records = 0





Glenn Miller Orchestra Live 1971
   
01 - Moonlight Serenade / In The Mood
02 - String Of Pearls
03 - Sunrise Serenade
04 - My Sentiment
05 - Magic Moments
06 - Bugle Call Rag
07 - Tuxedo Junction
08 - Serenade In Blue
09 - Theme from The Odd Couple
10 - American Patrol
11 - St. Louis Blues March / Moonlight Serenade

A zenekar története az 1930-as évekig nyúlik vissza. Nemsokkal a zenekar indulása után, Glenn Miller ismert sztárrá vált,teltházas előadásokkal a legfelkapottabb helyeken, számos #1 listás dallal. A zenei és filmes élet legismertebb alakjaival dolgozott együtt, és ezeket az örökzöld slágereket még mindig játszák a rádiók.
Jöjjön el Ön is, tapasztalja meg, hogyan folytatódik a legenda és legyen részese egy felejthetetlen estének.

Habár Glenn Miller fényes karrierje igazán csak 5 éven át tartott, ez az idő elég volt számára, hogy bevonuljon a történelembe, mint a világ leghíresebb swing zenekarának karmestere. Ez a vékony, komoly tekintetű férfi a kerek szemüvegével új dallamokat adott a világnak, melyek nem csak a szólistákra, hanem az egész zenekar harmóniájára alapoztak.

1939 őszén a rádiók elkezdték játszani Glenn Miller zenéjét és slágereit, mint az In The Mood, Pennsylvania 6-500, String of Pearls és Moonlight Serenade, melyek azonnal ismertek lettek szerte a világon. 1942-ben Glenn Miller azzal az ötlettel állt elő, hogy együttműködne az Amerikai Hadsereggel, és meg is alapította a U.S. Air Force Orchestra-t, hogy zenéjével bátorítsa a Második Világháborúban Európában szolgálatot teljesítő csapatokat. Glenn Miller élete 40 évesen ért véget egy máig tisztázatlan repülőgép szerencsétlenségben a La Manche-csatornánál, miközben Londonból utazott Páriszba- emléke azonban továbbra is él.

Glenn Miller halála, és a Második Világháború végetérése után, a zenekar egykori tagja, Tex Beneke megalapította az Új Glenn Miller Orchestra-t. 1956-ban Ray McKinley, a U.S. Air Force Orchestra egykori dobosa átvette a zenekar vezetését.

Wil Saldent 1978-ban hódították meg a dallamok, amikor is rájött, hogy ez az a bűvös képlet, melyről minden karmester álmodik: egy összetéveszthetetlen hangzás, mely már néhány akkord után felismerhető.

Glenn Miller nevét évtizedekkel később ő vitte tovább, és 1990-től a Glenn Miller Orchestra karmestere.
Jöjjön és töltsön el egy fergeteges estét olyan slágerek társaságában, mint a Sunrise Serenade, Moonlight Serenade, Moon Love, Over the Rainbow, Blue Orchids, The Man With The Mandolin, Careless, When You Wish Upon a Star és az Imagination.

Bővebben a következő linken olvashatunk a jazz és Big Band világáról