2021. június 30., szerda

Cik-Cakk Company - Erre gondoltunk.... MC 1997 Digital transfer, noise cleaning and mixed, at Audio Design Studio home sound recording studio 2021 th.



Download Data   01    02    03    04

01 - Napszemüveg
02 - Nem kell más
03 - Sztriptíz
04 - Házmester
05 - Hé, fiúk
06 - Sűrű vagyok
07 - Szemelvények
08 - Farkasok és Piroskák
09 - Szőke kábulat
10 - Kopj le rólam
11 - A legjobb nekem

Zenekari tagok

Szológitár:      Varga János 
Basszusgitár:  Gidófalvy Attila
Dob:              Donászy Tibor

A zenekar 1997-ben alakult, amely három veterán zenész főleg koncertekre specializálódott. 

Tagjai: 

Gidófalvy Attila - basszusgitár, ének 
Varga János - gitár 
Donászy Tibor - dob 

Egy lemezre való anyag jelent csak meg, ami az - Erre gondoltunk - nevet kapta, és 1997-ben jelent meg. 

Ez az album sajnos csak kazettán került a polcokra, igy tehát most ennek az átiratát tettem fel mivel, sehol nem lelhető fel egyetlen egy normális minőségben hallgatható verzió sem.

Viszont... végre megtaláltam az archív anyagok között az évekkel ezelőtt átírt kazetta hanganyagát. Így most azok a felvételek lettek kitisztítva, és ismét feltöltve, most már sokkal jobb minőségben, hogy minden rock kedvelő ismét élvezhesse azon idők hangulatát.

* Szemelvények a Magyar Zenész oldaláról

- Engem is meglepett, hogy ilyen sokan voltak kíváncsiak a koncertre - mondja az egykor az East együttessel ismertté vált gitáros, Varga János, aki ma a Hobo Blues Band és a Cik-Cakk Company tagja. 

-  Nem hiszem, hogy ez pusztán a személyemnek szólt volna, bár biztosan vannak, akik jó szívvel emlékeznek az East-re, illetve az utóbbi két évben Hobóval hétről-hétre sok ember előtt játszunk, tehát képben vagyok, tudják, hogy nem halt meg a fazon, még gitározgat... De úgy gondolom, a telt ház leginkább annak köszönhető, hogy ennyi embert feltétlenül érdekel a progresszív rockzene Budapesten, s ez remek dolog.
A Cik-Cakk öt éve működik Gidófalvy Attilával és Donászy Tiborral, sokat játszunk mindenfelé az országban, például motorostalálkozókon. Valamint kéthetente a Feneketlen-tó melletti Rolling Rockban lépünk fel. A közönség szereti a zenénket, ezt a ZZ Top-os világot. Saját erőből már kazettát is csináltunk, ... erre gondoltunk! címmel. Merthogy kiadó nemigen érdeklődik irántunk.

Nincsenek megjegyzések: