2009. május 14., csütörtök

Count Basie And Frank Sinatra - It Might As Well Be Swing


01 Fly Me to the Moon
02 I Wish You Love
03 I Believe in You
04 More { (heme from Mondo Cane)
05 I Can't Stop Loving You
06 Hello, Dolly!
07 I Wanna Be Around
08 The Best Is Yet to Come
09 The Good Life
10 Wives and Lovers

Nincsenek megjegyzések: