2012. június 30., szombat

La Vida Es Bella / Az élet szép / Life Is Beautiful



Download DATA


TRACKS

01. Buon Giorno Principessa
02. La Vida Es Bella
03. Viva Giosue
04. Grand Hotel Valse
05. La Notte Di Favola
06. La Notte Di Fuga
07. Le Uova Nel Cappello
08. Grand Hotel Fox
09. Il Treno Nel Buio
10. Arriva Il Carro Armato
11. Valse Larmoyante
12. L'Uovo Di Struzzo-Danza Etiope
13. Krautentang
14. Il Gioco Di Giosue
15. Barcarolle (Barcarolle Earths Night - Offenbach Barcarolle (Belle nuit) from The Tales of Hoffmann) Digital restored, and noise cleaning.
16. Guido E Ferruccio
17. Abbiamo Vinto 

In 1930s Italy, a carefree Jewish book keeper named Guido starts a fairy tale life by courting and marrying a lovely woman from a nearby city. Guido and his wife have a son and live happily together until the occupation of Italy by German forces. In an attempt to hold his family together and help his son survive the horrors of a Jewish Concentration Camp, Guido imagines that the Holocaust is a game and that the grand prize for winning is a tank.
---------------


1938-ban járunk, amikor a szeretetreméltó, álmodozó Guido - a növekvő rasszizmus és szűklátókörűség közepette - beleszeret visszafogott tanárnőjébe, Dorába. A csodaszép lány azonban egy helyi náci tiszt menyasszonya, Guidot pincérként látjuk viszont az eljegyzésen. Mindent elkövet, hogy a lányt bánatos jövőjétől eltérítse ... Meseszerű szerelmi történet kezdődik.

Öt év múlva Guido és Dora házasok és született egy fiuk, Giousé is. A politikai légkör egyre romlik, végül Guidot, aki félzsidó, táborba viszik családjával együtt. Az apa, hogy túlélhesse a borzalmakat, és hogy fiát minél jobban megkímélje, azt találja ki, hogy az egész, ami körülveszi őket tulajdonképpen egy nagy játék, amelyben a rabok a versenyzők és az őrök a játékvezetők. Benigni az önfeláldozás, a szeretet és a védelmezés filmjét készítette el. Komikusi képességei és chaplini stílusa igen élvezetessé teszik az alkotást, amely mindazonáltal megrázóan drámai módon mutatja be a fáradhatatlan emberi lélek küzdelmeit

Nincsenek megjegyzések: